Nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier voor de webversie.

Gemeentelijke Academie Grimbergen nieuwsbrief 29/04/2024

x-samen

Zaterdag 4 mei 2024: Gag Weekend Special X-Samen

Tijdens onze concertexamens musiceren alle leerlingen groepsmusiceren klassiek van alle derde en vierde graden voor hun openbare proef en spelen de leerlingen 4.3 creërend instrument jazz-pop-rock samen hun leerkrachten. Dit zijn openbare proeven waarvoor publiek welkom is. Kom jij onze leerlingen aanmoedigen?

Het programma van de concertexamens kan je hier raadplegen.

Nog meer examenspecials met de raadzaalconcerten klassiek in de raadzaal van het gemeentehuis met telkens aansluitend een receptie.


x-samen

Maandag 13 mei 2024 om 20 uur in de Studio: avond met Jean Blaute

Jean Blaute is ongetwijfeld 1 van de meest bepalende figuren geweest in ons muzikale landschap. De lijst van songs waar hij zijn stempel heeft op gedrukt is bijna eindeloos: heist aan zee, arme joe, not an addict, nobelprijs, laat me nu toch niet alleen, ik wil je, Rosanne, en in Gent…

We zijn dan ook zeer verheugd dat hij langs wil komen om over songwriting, productie (en muziek in het algemeen) te komen praten. Niet te missen! Meer info via jo.mahieu@academiegrimbergen.be.


dwarskijker

Donderdag 16 mei 2024 om 18 uur in de schouwburg van het CC Strombeek: Schaduwvoorstelling bij DWARSKIJKER (van de Roovers gespeeld op donderdag 16 mei om 20.30u in CC Strombeek – schouwburg)

Leerlingen van de Woordafdeling van de Academie Grimbergen kregen van de Roovers de vertaalde tekst van Dwarskijker van Rebekka Kricheldorf en gingen er mee aan de slag. Zonder de voorstelling van de Roovers vooraf te zien, spelen ze een aantal scènes in het decor van de voorstelling. Benieuwd hoe zij het materiaal aanpakken?


Bigband 2024

Vrijdag 17 mei 2024 om 20 uur in de schouwburg CC Strombeek: Feesteditie JPR Bigband en zangklas met gastmuzikant Frank Deruytter


Grimfonisch Orkest 2024

Zaterdag 18 mei 2024 om 20 uur in de schouwburg CC Strombeek: Feesteditie Grimfonisch Orkest


vrouw aan de piano

Woensdag 22 mei 2024: lezing van Veerle Janssens over vrouwelijke componisten.


beatbox

Zondag 26 mei 2024: workshops beatboxen met Uruz (Wouter Konings)

Wouter Konings, beter bekend als Uruz, de vice Belgische kampioen van 2016, schopte het tot in de halve finale van Belgium’s got talent in 2019. Op zondag 26 mei leert hij jou de trucjes van het beatboxen in een geweldige workshop, georganiseerd door de Gemeentelijke Academie Grimbergen. Er zijn zowel in de voormiddagsessie van 11 uur tot 13 uur als in de namiddagsessie van 14 uur tot 16 uur nog enkele plaatsen beschikbaar voor leerlingen van de academie. Inschrijving is verplicht en kan door een mailtje te sturen naar Ilse.la.monaca@academiegrimbergen.be


Agenda


Volg onze sterren op sociale media


logo academie

Gemeentelijke Academie Grimbergen

E-mail: secretariaat@academiegrimbergen.be

Tel.: 02/270.82.38

Dit bericht werd gestuurd naar alle leerlingen die bij hun inschrijving via mijnAcademie hebben aangegeven om reclame voor activiteiten van de academie te ontvangen. Je kan deze optie wijzigen door in te loggen op mijnAcademie.be en vervolgens via het linkermenu Leerlingen > naam leerling > Over voornaam leerling de optie Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de academie te wijzigen.

Privacybeleid
www.academiegrimbergen.be
Archief nieuwsbrief
Agenda