Nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier voor de webversie.

Gemeentelijke Academie Grimbergen nieuwsbrief 11/10/2024

Agenda

ensembleweekend

Ensembleweekend 2024

Op vrijdag 18 oktober vertrekken we richting Destelheide in Dworp om daar een heel weekend lang muziek te maken, leuke activiteiten te doen en ons te amuseren. Met ons bedoelen we de leden van het Grimfonisch Orkest, alle strijkers, blazers en slagwerkers die zich dit schooljaar in de 3de, 4de of specialisatiegraad hebben ingeschreven.


Jan De Smet

Een avond met Jan De Smet

Op dinsdag 22 oktober komt Jan De Smet naar de school en zal zijn encyclopedische kennis over het lied delen met onze studenten. Op zondag 27 oktober kan je gratis met je academiekaart kijken naar Jan bij onze vrienden van CC Strombeek. Er gaan 108 snaren op het podium te vinden zijn, dus als je een fan bent van snaarinstrumenten neem je best een pilletje voor het concert! Dit concert is gratis toegankelijk voor de leerlingen van onze school met de academiekaart! Meer over Jan De Smet en de Grote Luxe op de website van het Cultuurcentrum Strombeek.


Academiekaart

Academiekaart

Ben je ingeschreven in de Gemeentelijke Academie Grimbergen? Dan krijg je een code van de academie die recht geeft op 5 gratis voorstellingen van het CC Strombeek. Deze code ontvang je bij je inschrijving van de academie zelf. Code niet ontvangen? Contacteer dan het secretariaat.

Overzicht activiteiten op de academiekaart

Aankomende evenementen


Afsluiter

Woord

Beeld van de leerlingen woord tijdens Bos Op Stelten 2024.


Volg onze sterren op sociale media


logo academie

Gemeentelijke Academie Grimbergen

E-mail: secretariaat@academiegrimbergen.be

Tel.: 02/270.82.38

Dit bericht werd gestuurd naar alle leerlingen die bij hun inschrijving via mijnAcademie hebben aangegeven om reclame voor activiteiten van de academie te ontvangen. Je kan deze optie wijzigen door in te loggen op mijnAcademie.be en vervolgens via het linkermenu Leerlingen > naam leerling > Over voornaam leerling de optie Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de academie te wijzigen.

Privacybeleid
www.academiegrimbergen.be
Archief nieuwsbrief
Agenda