Academie Grimbergen, meer mogelijk dan ooit.

Top

GAG LOGO Nieuws


27/5/2020

Beste leerlingen, beste ouders,

De Vlaamse overheid heeft beslist dat het DKO terug kan herstarten, maar dit onder bepaalde voorwaarden. De Gemeentelijke Academie Grimbergen heeft in samenspraak met het schoolbestuur gekozen om vanaf FASE 3 de deuren terug te openen. Dit zal gebeuren vanaf 8/6/2020.

De Vlaamse overheid drukt ons wel op het hart dat afstandsonderwijs de norm moet blijven en dat uitsluitend 1-op-1 onderwijs kan georganiseerd worden voor leerlingen waarvoor het van cruciaal belang is en essentieel is dat ze nog een fysieke les kunnen krijgen.

Via jullie leerkracht zullen jullie de broodnodige informatie ontvangen over deze herstart op maandag 8/6/2020. Het huidige uurrooster zal niet meer van kracht zijn en ook niet alle lokalen zullen kunnen gebruikt worden. De leerkracht zal jullie contacteren in verband met een geschikt lesmoment conform de capaciteit van de academie.

Alle veiligheidsvoorschriften zullen uiteraard (moeten) gerespecteerd worden, dit zowel door het personeel van de academie Grimbergen als door de leerlingen en de ouders.

In de informatiebrief die jullie gekregen hebben om opnieuw in te schrijven, stond dat wij dit schooljaar niet meer zouden herstarten, maar zoals jullie zien hebben we ons uiterste best gedaan om toch nog een gedeeltelijke opstart te verwezenlijken. Hopelijk zien wij jullie terug op onze geliefde academie!

Zorg goed voor jezelf en je medemens!
Vriendelijke groeten,
Bart Stevens
Directeur Gemeentelijke Grimbergen

4/5/2020

Beste leerlingen / beste ouders,

Het is vandaag maandag 4 mei, een hoopgevende dag… misschien zelfs een nieuw begin?

Wat doe ik hier waar jij niet bent? Nu zit ik hier waar jij niet bent...

Wij, het personeel van de Gemeentelijke Academie Grimbergen, missen onze leerlingen heel hard. Om jullie allemaal een warm hart onder de riem te steken, hebben wij voor jullie speciaal een filmpje gemaakt. Wij hopen jullie zo snel mogelijk terug te zien.

Verdere informatie over de herstart van onze geliefde academie kan ik jullie momenteel nog niet geven. Van zodra ik meer weet vanuit de Vlaamse overheid, dan krijgen jullie snel terug een mailtje.

Zorg goed voor jezelf en je medemens!
Vriendelijke groeten,
Bart Stevens
Directeur Gemeentelijke Grimbergen

Meer informatie?